Hej alla ni! Har ni glömt oss ? vi lever fortfarande iallafall =)

Vintern för min del har varit lite jobbig! Saknar fina Shatero så fruktansvärt och det har varit en ren plåga att ta sig till stallet varje dag!

Att inse att han inte är där och gnäggar är jätte hemsk!
Så tyvärr har Barrax fått klara sig utan ridning och långa ute ritter!
Jag har verkligen inte haft nån lust… med handen på hjärtat har jag tänkt att inte hålla på med hästar mer. Att nån skulle få ta över min fina Barrax för att jag inte haft orken kvar.

Har förträngt alla tunga tårar genom att träna på gymmet. När allt är som värst så har man bara höjt musiken och tagit i ännu mer! Alla bearbetar vi våran sorg på olika sätt och jag säger inte att jag har gjort på rätt sätt, kanske snarare varit oansvarig när det gäller Barrax och inte satt honom som NR 1 som han verkligen förtjänar. Där av tänkte jag att han förtjänar någon som verkligen tar han om denna fina prins. <3

Men visst är det så att tiden läker sår… Iallafall lite! Jag börjar se en ljusning och är otroligt glad att Barrax står kvar i stallet! <3
Jag vet att många där ute vet hur det känns! Att förlora sina drömmar och sin Bästa vän! <3


Så förhoppningsvis kommer ni att få se oss ute på distanstävlingarna i år! Om inte annat ute i skogen på hästryggen iallafall !

Mamma rider sobra och har planerat att starta den 13.e april om jag inte missminner mig! Längtar verkligen! =)

Hörs snart igen! Lovar ! =)